LEDLite1

LEDLite1 is een toeleverancier en partner van Indyled met voor iedere wens een product op maat. Bekijk de catalogi, geef ons uw wensen door en realiseer samen met Indyled al uw lichtplannen en verlichtingsoplossingen.

Elektravision

Elektravision is de samenwerkings partner van Indyled. Dit bedrijf is gespecialiseerd in domotica, audio en elektra en installeert exclusief voor Indyled. Op onze beurt leveren we bij de projecten van Elektravision dan weer de juiste en benodigde, kwalitatieve LED verlichting. Als u een project bij ons uitbesteedt waar ook elektra en domotica geïnstalleerd moeten worden zal Elektravision daar zorg voor dragen. Op deze manier levert Indyled dus niet alleen LED verlichting maar kunnen wij volledige projecten opleveren inclusief alle mogelijkheden die Elektravision te bieden heeft op het gebied van domotica, audio en elektra.

Leaseloket

Dankzij de unieke samenwerking van IndyLED en LeaseLoket.nl is het mogelijk uw LED verlichting te leasen voor een bepaalde periode in plaats van volledig aan te schaffen. De maandlasten zijn met LED verlichting leasen zo laag dat u er nog steeds baat bij heeft.

leaseloket